• German
  • English
  • Spanish
  • Serbian

Radno vreme : Ponedeljak - Petak :: 09 - 17
  Kontakt : +381 11 2070807

Sajam Treće Doba

CARDIOvitamin na Sajmu za treće doba

Pod sloganom „Dođite da zajedno zakoračimo u drugu mladost“, u hali 3 Beogradskog sajma, 25. i 26. maja, održan je Sajam za treće doba.

Kompanija Abela Pharm je u okviru sajma predstavila svoj preparat CARDIOvitamin, koji je namenjen zdravlju srca i krvnih sudova. Naši lekari su razgovarali sa svim postiocima i odgovarali na njihova pitanja. Organizovane su zabavne nagradne igre i podeljeni vredni pokloni.

Dr Andreja Miricki je, u okviru sajma, održao interesantno predavanje na temu ‘’Koliko je važna prevencija kardiovaskularnih bolesti’’.

Preko 10.000 posetilaca za ova dva dana posetilo je halu III Beogradskog sajma. Sajamski prostor je bio podeljen u tri celine: kulturno-zabavni program, edukativni program i izložbeni prostor sa štandovima.

Tokom oba dana sajma, svi posetioci su mogli besplatno da provere svoje zdravstveno stanje (izmere krvni pritisak, šećer u krvi, gustinu kostiju, provere vida i sluh…).

Galerija slika

Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba Sajam Treće Doba